De perfecte 'huizenswap' onder gelijkgestemden

Wellicht heb je al van huizenruil gehoord zoals je via de site Houseswap kunt doen. Er is echter ook een website die zich focust op mensen die werkzaam zijn in de designsector of er een enorme passie voor hebben. Behomm (lees: Be-home) vertegenwoordigt een unieke waaier aan huizen van creatievelingen waaronder architecten, interieur designers en fotografen.

Behoor jij tot die categorie, dan kun je je eigen stekje - die natuurlijk ook iets met design of kunst te maken moet hebben - inruilen voor een verblijf in een wat exotischer oord.

Enkel op uitnodiging!

De oprichters, grafische ontwerpers uit Barcelona, geloven dat schoonheid niet gelijkstaat met luxe. Het gaat hem hier dan ook meer om een artistieke levenswijze die je uit in je huis dan puur om de 'verblijfplaats'. Om die selectie van artistiekelingen exclusief te houden kan niet iedereen zomaar intekenen. Je moet een uitnodiging zien te versieren en zelf over een creatief en uitzonderlijk plekje beschikken om in te ruilen. Verder moet je ook werkzaam zijn in een van de 98 beroepen die op de lijst staan.

Momenteel loopt er een actie waarmee je één jaar gratis lid kunt worden. Misschien de moeite om de website te bezoeken:

https://www.behomm.com