Exclusief, luxueus, volledig privé en gelegen op enkele passen van de Royal Zoute Golf Club. Dit zijn slechts enkele kenmerken van dit uitzonderlijk pand te Knokke van Christoph Colpaert.

In deze schitterende villa, met een zee van ruimte en prachtige afwerking kunt u optimaal genieten. De villa is in zeer goede staat en onmiddellijk bewoonbaar. U betreedt de villa via een royale inkomhall met gastentoilet. Verder loopt u door de zeer luchtige, zonnige leefruimte met open haard. Aansluitend bevindt zich een tvhoek.

De eetkamer paalt aan de keuken die voorzien is van een keukeneiland. In het apart bureel heeft u zicht op de mooi aangelegde tuin met zwembad. Op de bovenverdieping bevinden er zich 6 slaapkamers. De master bedroom geeft uit op een terrasje, met mooi zicht op de tuin. Complete badkamer, afgewerkt met mooie, tijdloze materialen. De tweede kamer beschikt tevens over een complete badkamer. Kamer 3 en 4 beschikken over een douchekamer (één van die kamers beschikt over een buitentrap, eventueel te gebruiken voor de nanny).

De 5e kamer is open tot in de nok en heeft een mezzanine met leeshoek. De 6e kamer is een kleinere kamer, ideaal als kinderkamer. Buiten bevindt zich een poolhouse, waar de zwembadtechnieken, toilet en omkleedruimte in verwerkt zijn. Verder is er nog een grote garage aanwezig.

Kan u niet wachten om dit pand te ontdekken? Bekijk het via deze pagina op IMMOZO, een fonkelnieuwe immosite die rekening houdt met uw unieke levensstijl!