Het project STAN is gelegen in de Leopoldlaan te Knokke, dicht bij de Lippenslaan en op wandelafstand van de zee. Het omvat standingvolle nieuwbouwappartementen type 1 & 2 slaapkamers aan betaalbare prijzen. De appartementen zijn stuk voor stuk voorzien van alle moderne accommodaties en zijn afgewerkt met uiterst duurzame kwaliteitsmaterialen.

Elk appartement beschikt over een zonneterras, het gelijkvloers appartement beschikt over een tuin.

De prestigieuze ligging, de ruime en luxueuze opvatting van het plan, en de nabijheid van het winkelcentrum maken dit project exclusief aan onze kust.

De promotiegroep maakt er een erezaak van om voor het beperkt aantal toekomstige eigenaars het gebouw op te leveren, evenwaardig deze exclusieve ligging.

Het gebouw zelf wordt een voorbeeld, ruim zowel naar leefruimtes als naar terrassen toe, van een gezond ademend karakter wegens zijn traditionele manier van bouwen in gebakken aardesteen en voorzien van pleisterwerk onderhoudsarm door het gebruik van PVC-ramen, terwijl het tevens isolerend werkt door de sterk doorgedreven vloer- wand- en gevelisolatie.

Verkoop: Immax BVBA

Architect: Architectenburo Wim Baeckelandt

Bouwheer: Megan Bouwteam – Groep Jacxsens

Voor meer info: neem een kijkje op de website van Groep Jacxens, of bekijk hun portfolio hier op Imagicasa.