Eric Kuster Metropolitan Luxury Projects

Er zijn steeds drie hoofdingrediënten die aan de basis liggen van de projecten van Eric Kuster: architectuur, locatie en functie. In eerste instantie wordt rekening gehouden met de architectuur van het gebouw: is het nieuw of oud, commercieel of residentieel? Daarna komt de locatie aan bod. Een Noord-Europees huis zal qua stijl verschillen van een Zuid-Europese woning, en nog meer van een woning in het Midden-Oosten, vooral als het op de materialen aankomt. Nadien bekijken we ook de toekomstige functie van de woning: is het een vrijgezellenflat, een familiehuis, een zakelijk pand ...? Hoewel dus met beduidende verschillen rekening gehouden wordt hebben alle projecten van Eric Kuster één iets gemeenschappelijks: ze dragen zijn typische 'signatuur'. Vergelijk het met een haute couture kleed of een op maat vervaardigd pak ... Het moet perfect aansluiten bij de klant en tegelijk de stijl van de designer weerspiegelen. 

Villa Royale

Deze luxe accommodaties in de Caraïben zijn onderdeel van een van de meest exclusieve resorts in Curaçao. De vijfsterren villa's dicht bij het idyllische Papagayo Beach, zijn een echte tweede thuis voor wie van luxe en ingetogen glamour houdt. Eric Kuster Metrololitan Luxury werkte voor het eerst samen met de hoogstaande architecten van Domo uit Miami. Het resultaat: een spectaculair project waar het fijn is om te relaxen, vrienden te ontvangen of gewoonweg te genieten.

Villa Royale bestaat uit vier villa's die elk symbool staan voor een van de vier elementen: aarde, wind, water en vuur. Iedere villa bestaat uit twee verdiepingen en weerspiegelt de typische lifestyle van het eiland, van het interieur tot en met de buitenruimtes. Ze hebben ook elk een privaat zwembad met een pool house in palapa stijl die voor voldoende schaduw zorgt als de zon van Curaçao het hoogst staat.

Ook de gemeenschappelijke ruimtes stralen luxe uit. Er is een TV- en spelletjesruimte, een gym en zelfs een vergaderzaaltje. De professionele keuken is helemaal uitgerust om een 5-sterrencatering te kunnen laten verzorgen indien gewenst. Deze prachtige villa's kunnen zowel afzonderlijk als samen gehuurd worden. 

Meer info: 

Info: http://villaroyalecuracao.com

Bekijk zeker ook de portfolio van Eric Kuster op Imagicasa