Een nieuw jaar, een schone lei. Met een verse kalender onder de arm, vroegen we onze partners naar een terug- en vooruitblik op hun projecten, en een stand van zaken. 

Geoffroy Van Hulle, met toonzalen in Maldegem en Knokke, is decorateur van huizen, restaurants en hotels van de meest gefortuneerden wereldwijd. We konden hem tussen twee sfeerprojecten door even spreken.

Wat is het project van afgelopen jaar waarop u het meest trots bent, en waarom?
Quasi al m’n projecten zijn uniek. Ik ben trots op elk project, vooral omdat iedere klant anders is, en dus ook een ander verwachtingspatroon heeft. Ik bereik het meest voldoening als ik mensen zodanig nieuwe invloeden kan bijbrengen dat als ze het eindresultaat zien, iets totaal anders krijgen dan ze verwachtten, maar toch blij zijn met wat het geworden is.

Waar kijkt u dit jaar op professioneel vlak bijzonder naar uit? Wat zijn de ontwikkelingen naar de toekomst?
Voor de eerste keer in mijn loopbaan ben ik gevraagd om een yacht in te richten. Een groot yacht, wel te verstaan. De beperkingen daar zijn enorm omdat bijna alles vast moet zitten waardoor er limieten zitten op de creativiteit. Een leuk beeldje dat beeldig staat op een tafeltje kan tijdens een storm stuk vallen of verwonden, en dat wil niemand natuurlijk. Het zal vooral een kleurenspel worden, maar ook dat kan uitermate boeiend zijn.

Wat zou u binnen uw branche graag eens realiseren dat u tot nog toe nog niet hebt kunnen doen?
Ik zou graag eens een luxehotel inrichten, maar dan zonder budget. Een hotel waar schoonheid primeert boven de financiële debacles. Laat de telefoontjes maar komen (lacht).

Wie is/zijn uw belangrijkste zakenpartner/s?
Wij doen eigenlijk zowat alles in eigen beheer. Dat is de makkelijkste en vlotste manier om snel en doelgericht te kunnen werken. Afhankelijk zijn van anderen bezorgt me altijd een hoop stress.

Wie is uw cliënteel doorgaans?
Leuke, toffe, ondernemende, kunstminnende, mooie, elegante, culturele, bereisde en intelligente miljardairs.

Wat wenst u uzelf en uw (potentieel) cliënteel voor het nieuwe jaar toe, afgezien van een klassieker als 'een goede gezondheid'?
Veel geld wat ze dan weer bij mij kunnen uitgeven.

We gaan alvast op zoek naar die sok onder onze matras. Bedankt!