Eric Kuster Metropolitan Luxury heeft zijn stempel gedrukt op dit huis in Keulen, gelegen in de buitenwijken van deze grote Duitse stad. De klassieke architectuur van het pand en het omringende bos dienden als inspiratie voor de interieurs die natuurlijke materialen combineeren met enkele felle kenmerken.

Zodra je het huis binnenwandelt, wordt je begroet door een vallende trap die een indrukwekkend middelpunt vormt. Het gebouw is gehuld in een mix van texturen, afwerkingen en materialen. Glanzende vloeren contrasteren met de matte muren die door prachtige kunstwerken worden versierd. Een van deze karakteriserende kenmerken zijn de indrukwekkende kroonluchter en de grote marmeren open haard.

Symmetrie was de sleutel tot het concept. Dit zien we terugkomen in de belangrijkste woonruimtes waar de high-end stijl voldoet aan het ultieme comfort. Grote banken bedekt met gemengde kussens zorgen voor de perfecte lounge ervaring. De combinatie van zorgvuldig geplaatste accessoires, verlichting en meubels en de algehele esthetiek roept herinneringen op naar de meest luxueuze hotellobby’s. Dit relaxerende gevoel strekt zich uit over de gehele ruimte, met een keuken- en eetgedeelte in restaurant sfeer met het comfort van thuis.