Een cruise met de Europa 2

Heb je ooit al eens het gevoel gehad dat de wereld aan je voeten ligt? Op het exclusieve cruiseschip Europa 2 van de Hapag Lloyd rederij ben jij de belangrijkste persoon aan boord. Laat je heerlijk verwennen in een van de zeven klasserestaurants, zes stijlvolle bars of gigantische welness- en fitnessruimte. Omdat er niet meer dan 500 gasten meevaren, geniet je met volle teugen van de ruimte en de luxe die Europa 2 te bieden heeft.

Jouw persoonlijke butler
Europa 2 werd al meermaals verkozen tot beste cruiseschip ter wereld. Relax en geniet van het hoogst mogelijk comfort, in combinatie met een ongeforceerde en persoonlijk stijl. Zie je het groots? Dan is de ‘Owners Suite’ echt wel iets voor jou. Met zijn 114 m² het absolute pronkstuk aan boord, voorzien van een sauna, jacuzzi, aparte slaap- en leefruimte, een ruime dressing en… jouw persoonlijke butler! De andere suites variëren in oppervlakte van 35 tot 88 m² en doen zeker niet onder voor hun grote broer. In alle suites geniet je trouwens van een prachtig uitzicht op de uitgestrekte oceaan.

Laat je verwennen van kop tot teen
Het ‘Family Apartment ’ schenkt dan weer uitgebreid aandacht aan gezinnen. Dankzij de ruime kamers vindt iedereen een plaatsje om zich thuis te voelen. Vanzelfsprekend organiseert het personeel van Europa 2 tal van activiteiten, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Willen de ouders zich een keertje van kop tot teen laten verwennen in de wonderbaarlijke welnessruimte? Ook dat kan op elk moment van de dag, want natuurlijk is er een fantastische kinderopvang aan boord. Zo geniet iedereen op zijn eigen manier, op elk moment van de dag.