Het in Peking gestationeerde Archstudio bouwde dit boeddhistische heiligdom op het platteland in de buurt van de stad Tangshan. Ondergrondse betonnen ruimtes en binnenplaatsen staan open naar het uitzicht op de nabijgelegen rivier. Een tempel te midden van de beboste natuur. Rust en ruimte in contrast met de hectische, drukke stad.

Dit is een plek voor boeddhistische meditatie, nadenken en levensbeschouwing, evenals een woonplaats die voldoet aan de behoeftes van het dagelijkse leven. Het gebouw ligt in een bos aan een rivier in Tangshan, Hebei, China. Naast deze rivier ligt een heuvel met daarachter een groot open veld met hier en daar sporadisch verdeelde plantenserres. Het werd ontworpen door Han Wen-Qiang, een universitair hoofddocent aan China Central Academy of Fine Arts en de oprichter van Archstudio. Hij richt zich vooral op hedendaagse architectuur en interieurs gebaseerd op een traditionele culturele achtergrond, en heeft specifiek ruimte vrijgemaakt om mensen meer met elkaar en de omgeving te laten communiceren. Hij creëert zo naar eigen zeggen een meer leefbaar leven.