Ian Schrager, icoon en medeoprichter van studio 54, gaat in Barcelona een nieuw hotel openen. The Barcelona Edition hotel ligt in de meest creatieve wijk van Barcelona, El Born, en heeft een wonderbaarlijk en exclusief design. Voor dit project werkte Schrager samen met Carlos Ferrater en interieurarchitect Lázaro Rosa-Violán.
De eerste indruk die je krijgt van het hotel is onverslaanbaar. De gasten worden verwelkomd door een spectaculaire trap van wit semi-conch marmer. De bar op de tiende verdieping moet in de komende maanden het referentiepunt van de stad worden. Barcelona Edition biedt een intieme en unieke ervaring, iets waar Schrager bekend om staat. Het succes van dit hotel is te wijten aan de moderne, luxueuze stijl en het exclusieve design, om nog maar te zwijgen over het spectaculaire aanbod van eten en drinken.
Lázaro Rosa-Violán, de getalenteerde ontwerper van exclusieve designinterieurs, is voor dit project de rechterhand van Schrager. Deze twee talenten samen creëren de perfecte mix van charisma en integriteit.
Het hotel telt honderd kamers en suites van buitengewoon comfort, dat in combinatie met de hedendaagse stijl zorgt voor een unieke en persoonlijke sfeer. De sociale ruimtes bestaan uit drie restaurants, twee bars, een dynamische lobby met exclusief luxedesign en een terras op de bovenste verdieping dat aansluit aan het zwembad. Een spectaculair en exclusief hotel vol luxedesign in hartje Barcelona.