Het is onze gewoonte om met elk nieuw nummer onze lezers opnieuw te verrassen. En deze keer hebben we echt alles uit de kast gehaald om van de maarteditie echte knaller te maken: Imagicasa gaat namelijk volledig de Belgische toer op! 

Ons land is misschien klein, maar naast de beste frietjes, lekkerste bieren en meest voortreffelijke chocolade, hebben we nog veel meer te bieden. Waar onze vorige acht edities zowel nationale als internationale projecten, namen en bedrijven in de kijker zetten, vonden we het dan ook hoog tijd om de spotlight volledig op onszelf te richten. In dit extra dikke nummer brengen we de grootste en belangrijkste architecten, designers, kunstenaars en ondernemers van eigen bodem. Inspirerende projecten worden afgewisseld met interessante, persoonlijke gesprekken. We gingen onder meer aanbellen bij Vincent Van Duysen en Nicolas Schuybroek, namen een kijkje in de collectie en het leven van vliegfanaat Bernard Van Milders, mochten de nieuwste realisaties van Triple Living ontdekken en ook de kunstwerken van Wim Devloye en Ben Sledsens krijgen een plaatsje in ons magazine. 

Een speciale editie vraagt uiteraard ook om een unieke cover: het papier is namelijk gemaakt uit steen. Niet alleen een kleurrijke cover die een lentegevoel moet oproepen, maar ook compleet ecologisch! Imagicasa-partner Van Den Weghe selecteerde deze prachtige steen met de naam Giamello speciaal voor ons. De groeve in Slovenië is ondertussen gesloten, maar het gerenommeerde natuursteenbedrijf heeft nog drie blokken in stock. Een unicum in de wereld, waar u nu ook zelf een stukje van in huis kan halen!

Veel lees- en kijkplezier!