Na zeven jaar in New York City te hebben gewoond, besloot deze familie terug te keren naar Los Angeles. Alleen was het inrichten van een huis met invloeden van beide kuststeden niet zo makkelijk. Daarom vroegen ze ontwerpster Sheena Murphy van Nune om hulp.
Het huis uit 1920 moet de liefde voor beide steden weerspiegelen. Murphy combineerde daarom kunstwerken en objecten die deden denken aan de tijd van de familie in Brooklyn met de casual-coole Californische stijl.
Murphy’s favoriete onderdeel van het ontwerp is het naar binnen brengen van de buitenwereld. Door de strategisch geplaatste planten, de omkaderde ramen en het groen voelen de ruimtes fris en natuurlijk aan en voel je je verbonden met de omgeving. De finishing touches in de woning zijn de hangende planten in de woonkamer.
Murphy is een echte expert in het creëren van neutrale ruimtes. Ze mengt warme en koude elementen met een kleurenpalet van grijs, indigo, zwart, bruin en crèmekleuren. De gelaagde texturen zoals messing, koper en onafgewerkt hout tillen de woning naar een hoger niveau. Al deze verschillende elementen wekken de belangstelling en houden het oog in beweging.
Doorheen heel de woning vind je een zwarte omkadering. Murphy wou hiermee een sterk contrast creëren en daardoor elke kamer laten opvallen. De moderne smaak van de familie werd verenigd met de eigentijdse en industriële stijl om zo een authentieke en moderne maar toch ook comfortabele woning te creëren. Zelfs in de kinderkamer wordt duidelijk dat de ontwerpster van Nune oog heeft voor detail. 
Door de verschillende periodes en stijlen te combineren, werd een tijdloze woning verwezenlijkt.