Het Australische bureau SJB is actief in architectuur, interieurdesign en stadsplanning. Met zowel commerciële als residentiële projecten in hun portfolio weten ze ons keer op keer te verrassen met hun nieuwste realisaties. Deze keer is dat een kantoorgebouw in de historische buurt Pyrmont, een voorstad van Sydney.

88 Harris Street zal het huidige parkeerterrein vervangen en zo extra werkruimte creëren vlak bij het zakendistrict van de dichtstbevolkte stad van Australië. Bovendien ligt het vlak naast 100 Harris Street, dat SJB recent ook onder handen nam: de opslagruimtes werden dynamische kantoorruimtes. Dit pand werd eind 19e en begin 20ste eeuw gebouwd en heeft een karakteristieke bakstenen buitengevel. Het architectenbureau inspireerde zich hierop voor hun ontwerp van 88 Harris Street. Het nieuwe gebouw krijgt een textuurrijke facade uit rode baksteen, maar oogt tevens zeer eigentijds. Door de hoge ramen hebben gebruikers van de kantoorruimtes zeer veel licht en een prachtig uitzicht.
Daarnaast wordt aan de achterkant van het gebouw een terras en tuin aangelegd, waar werknemers even kunnen ontspannen en wat wederom een mooier uitzicht is voor alle omliggende gebouwen dan nu het geval is.