Imagicasa: dé online community voor alles omtrent woningbouw, aankoop, verbouwing, inrichting, decoratie en interieur.

Deze website wordt beheerd door Imagicasa. Imagicasa respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website, in overeenstemming met de wet van 8 december 1992. In deze privacyverklaring wordt, onder andere, aangegeven welke gegevens op deze website door ons worden verzameld, hoe we deze gegevens gebruiken en hoe ze worden beveiligd.

Rechtstreeks contact tussen opdrachtgevers, uitvoerders en vakmannen.

Imagicasa brengt de vakman rechtstreeks in contact met de potentiële klant. Wij zijn een interactive community met dynamische content-updates via ons lifestyle blog op de homepage, social media kanalen, nieuwsbrieven en andere communicatiekanalen.

Icon - Informeren

Informeren

Ben je graag als eerste op de hoogte van nieuwe interieurtrends? Wil je zeker zijn van de kwaliteit van een vakman of een specifiek materiaal? Zoek je het juiste werkblad voor je keuken? Imagicasa biedt je de informatie die je nodig hebt, waar en wanneer je het wil... Op onze website, via onze social media kanalen of in onze wekelijkse nieuwsbrief.

Icon - Inspireren

Inspireren

Soms hebben je dromen een klein duwtje nodig ... De keuzemogelijkheden zijn talrijk en het aanbod online groeit met de seconde. Imagicasa geeft je de inspiratie die je nodig hebt om je dromen vorm te geven, of het nu om kleurkeuzes, materiaalkeuzes of architectuur gaat. Wij voeden je inspiratie en zorgen dat je verbeelding vormt krijgt!

Icon - Contacteren

Contacteren

Eens je project vorm gekregen heeft, heb je natuurlijk mensen nodig die dit op een professionele manier kunnen realiseren. Wij geloven in direct contact van mens tot mens. Imagicasa verlaagt de drempel en maakt het eerste contact tussen opdrachtgever en vakman zo snel en makkelijk mogelijk. Berichten via de site worden dan ook rechtstreeks aan de professional doorgestuurd.

Icon - Informeren

Verkopen

Je zoekt nog dat ene unieke tafeltje voor je woonkamer? Je houdt van ambachtelijk keramiek? Je woning is niet volledig zonder een kunstige toets? Imagicasa heeft ook een eigen webshop met zorgvuldig uitgezochte interieuritems en kunstobjecten, stuk voor stuk ‘carefully selected by Imagicasa’.

Gericht op zowel B2C als B2B communicatie

Naast het B2C luik voorziet het concept ook interactie tussen de professionelen onderling. Dit wordt ondersteund via onze communicatietools en netwerkmomenten tussen de professionele partners van Imagicasa.

We bieden een kwalitatief platform waar zowel de klanten en de uitvoerders als de uitvoerders onderling in contact kunnen treden met elkaar.