Partner

Bourgondisch Kruis

Exclusief wonen voor levensgenieters!”

  • Interieur

Het Bourgondisch Kruis is dé interieurexpert die zorgvuldig authentieke bouwmaterialen selecteert en verwerkt in telkens unieke binnenhuisontwerpen. Jouw persoonlijke smaak en levensstijl krijgen vorm in handen van hun eigen creatief designteam. Of je nu houdt van tijdloos klassiek of van strak modern, het Bourgondisch Kruis geeft je woning een stijlvolle touch met een exclusieve meerwaarde.

Waardevolle collectie

Dankzij een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland legt het Bourgondisch Kruis geregeld de hand op antieke en rustieke bouwmaterialen van uitzonderlijke kwaliteit. Elk bouwelement in de collectie en al het authentieke materiaal dat ze op maat van uw interieur bewerken, heeft die veel geïmiteerde maar nooit na te maken gloed van het verleden. Op zoek naar iets exclusiefs? Het Bourgondisch Kruis gaat voor u op zoek.
"De perfecte harmonie tussen oude en nieuwe elementen."
Persoonlijke design

Volledig klassiek? Strak modernistisch met tijdloze accenten? Het designbureau van het Bourgondisch Kruis vindt voor elk gedroomd interieur de perfecte harmonie tussen oude en nieuwe elementen. Samen met jou creëren ze woonruimtes die jouw individuele persoonlijkheid en wensen reflecteren. Hoe je wil leven en wonen, is hun bron van inspiratie.
Vakkundige afwerking

Elke realisatie wordt tot in de puntjes verzorgd. In het detail toont zich het meesterschap van hun eigen plaatsingsdienst. Jarenlange ervaring en uitstekende materiaalkennis garanderen een vakkundige afwerking.

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.