Partner

Cruise Plus

Belgische marktleider in luxecruises.”

  • Travel

Bij Cruise Plus kan je terecht voor alle rivier-, expeditie-, zeil- en zeecruises op topniveau. Cruisen is hun passie en dat merk je! Dankzij een persoonlijke aanpak en professioneel advies zijn ze uitgegroeid tot een vertrouwenspartner voor duizenden cruisepassagiers in heel België.

Cruise Plus is het cruise departement van Reizen De Cauwer in Sint-Niklaas. Zij zijn de absolute marktleider in luxecruises. Je kan gebruik maken van hun jarenlange ervaring, adviesverlening en professionele medewerkers die allemaal over een enorme cruise-ervaring beschikken. Nog nooit een op cruise-vakantie gegaan? Dan is dit het moment!
"Laat de reis van uw dromen op maat realiseren."
Eens je aan boord stapt, zwaai je je zorgen van op het dek vaarwel want het enige woord dat op de cruises van Cruise Plus bestaat is: genieten. De vele luxe faciliteiten maken een vakantie helemaal af. Een uitmuntend gastronomisch diner? Boekje lezen aan het zwembad? It’s up to you! De verregaande en persoonlijke service maakt je het leven comfortabel. Overdag ga je aan land om op verkenning, ’s avonds brengt het drijvend hotel je naar je volgende bestemming.


Het team van Cruise Plus slaagt er steeds weer in om de reis van uw dromen op maat te realiseren: de juiste bestemming, vaarroute, accommodatie, aan alles wordt gedacht om u optimaal te laten genieten van een zorgeloze vakantie!

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.