Partner

Eric Kuster

Er is een signatuur, maar elk project is op maat gemaakt, zoals het maken van een haute couture jurk of maatpak. Het moet de perfecte pasvorm hebben.”

  • Interieur

Top Nederlandse interieurarchitect Eric Kusters eigen label huist onder het merk Metropolitan Luxury. Er zijn geen twee woorden beter geschikt om zijn onnavolgbare stijl te beschrijven, die steunt op de perfecte balans tussen klassiek en eigentijds, Europees en internationaal.

"Een stijl die tegelijkertijd glamour, comfort en verfijning omarmt."
Naast exclusieve woonprojecten van Curaçao tot Londen, omvatten zijn projecten ook jachtinterieurs en hotels, evenals commerciële interieurprojecten variërend van de legendarische Amsterdamse club Jimmy Woo's tot Barcelona's Camp Nou Stadium. Kuster overtreft consequent de verwachtingen van zijn klanten, die net zo kieskeurig zijn als prominent aanwezig.Hij slaagt erin om ervoor te zorgen dat de afzonderlijke elementen even onberispelijk zijn als het geheel. Van elk textiel tot elk meubelstuk, en van elk kunstwerk tot elke kleurencombinatie, vakmanschap is de sleutel tot succes. De Nederlander zegt over zijn werk: "Er is een signatuur, maar elk project is op maat gemaakt, zoals het maken van een haute couture jurk of maatpak. Het moet de perfecte pasvorm hebben. Ik doe niet aan kopiëren en plakken."Sinds de oprichting van zijn eigen merk in 1999 is Eric Kuster uitgegroeid tot een wereldberoemde interieurontwerper die veel bekende namen onder zijn klanten telt. Ook creëert hij exclusieve interieurproducten, van meubels en stoffen tot luxe woonaccessoires en geuren onder zijn Metropolitan Luxury label. En deelt zijn uitgebreide kennis van design via zijn tweejaarlijkse magazine Entourage en talrijke boeken. Dit alles vormt de basis voor Eric Kuster: de holistische lifestyle goeroe, bekend om de productie van mooie objecten en textiel, naast puur interieurdesign.
"Een perfecte balans tussen klassiek en modern."Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.