Partner

Geoffroy Van Hulle

Met zijn interieurs toont hij hoe schoonheid er volgens hem moet uitzien.”

  • Interieur

Decorateur Geoffroy Van Hulle kleedt met zijn eigentijds eclectische, barokke en classicistische stijl huizen, appartementen en restaurants aan in de Benelux, het VK, Frankrijk en de VS. Met zijn durf, weet hij iedereen telkens te verrassen.

De Maldegemse decorateur is wereldwijd vermaard voor zijn gewaagde interieur vormgeving. Hij is reeds de zesde generatie van interieur vormgevers. Zijn betovergrootvader begon met een heel klein atelier dat tintussentijd is uitgegroeid tot een internationaal gekend bedrijf. Van Hulle is niet bang om kleur en een gedurfd karakter te gebruiken en een opgezette kraanvogel hier en daar kan ook perfect. Als grote inspiratiebronnen noemt hij Leonardo da Vinci, Tony Duquette, Sinterklaas en zijn moeder. Zijn stijl kunnen we 'eclectisch' noemen wat volgens Van Hulle staat voor het samenrapen van verschillende stijlen en periodes, het mengen van modern met klassiek, kunst met kitsch, oud met nieuw. Een unieke stijl die niet te overtreffen valt. Hoewel de lijn tussen kitch en eclectisch zeer dun is, weet Van Hulle als geen ander hoe hij die lijn moet bewaren.
"Het eindresultaat is iets totaal anders dan wat mensen verwachtten, maar ze zijn toch blij met wat het geworden is."
Decorateur Geoffroy Van Hulle toont met zijn interieurs in binnen- en buitenland hoe schoonheid er volgens hem moet uitzien aan de binnenkant van een huis maar ook aan de binnenkant van een leven. Met zijn persoonlijke woonkamer wil hij de mensen doen inzien wat je meer kan doen met een interieur. "Een interieur is om te leven: er mag een kussen een beetje verfrommeld liggen, er mag een boek scheef liggen, als het maar gezelligheid uitstraalt."De stijl van Van Hulle is zo kenmerkend omdat hij weigert mee te doen aan trends. Een trend is naar eigen zeggen nu mooi, maar na een tijd is die ook weer vervlogen. Hij gaat dan ook ten volle voor tijdloze interieurs waar langer dan een trend lang in geleefd kan worden. Daarvoor baseert hij zich voornamelijk op historische interieurs. Inspiratie haalt hij bij de ontwerpen van Amerikaanse decorateurs uit de jaren 40 als Billy Baldwin en David Hicks. Werken met kalktechnieken, warme en zachte stoffen en een aaibaarheidsfactor creëren zijn een must in de interieurs van Van Hulle.
"Eigentijds eclectisch met barokke en classicistische invloeden."


Voor Van Hulle is het belangrijk dat hij en zijn klanten op dezelfde lijn zitten. Op die manier kan hij zich beter inleven in de noden van de klant.

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.