Partner

Sylvestris Wonen

Woonbeleving op topniveau”

  • Development

Hét luxewoonconcept van de toekomst is er! De projecten van bouwheer Sylvestris Wonen combineren de luxe van een villa in de natuur met het comfort van een appartement. Het zijn echte pioniers in hun vak met een nieuwe visie op villa-appartementen.

Filip Verheyen staat samen met zijn echtgenote Mieke Delaruelle aan het hoofd van het innovatieve Sylvestris Wonen. Ze hebben een hele nieuwe kijk op villa-appartementen waarmee ze een valabel alternatief willen bieden voor de villa van de 21ste eeuw: in plaats van een villa op te delen in appartementen, ontwerpen zij een gebouw dat opgedeeld wordt in villa’s en dat alles in een mooie natuurlijke omgeving. Samen met de ontwerpers vertrekken ze telkens van de ruimtes van een villa die dan verticaal gebouwd worden onder de vorm van een appartementsgebouw. Het concept is al uniek, maar ze onderscheiden zich ook van andere standaard appartementsgebouwen met hun enorm grote leefruimtes, terrassen, bergingen en garageboxen en luxueuze afwerkingen in zowel de units als de gemeenschappelijke ruimtes. Ook in andere factoren als veiligheid en duurzaamheid zijn zij top of the bill. Alle projecten van Sylvestris Wonen steunen namelijk op 10 pijlers die hen zo innovatief en uniek maken: riante leefruimtes, gemeenschappelijk comfort, bijzondere aandacht voor akoestiek, luxueuze afwerking, smart home, ecologische voetafdruk, BEN-woning (Bijna Energie Neutraal), beveiliging met focus op perimeterbewaking, residentiële en groene omgeving en grote garageboxen.

Een valabel alternatief voor de villa van de 21ste eeuw

In samenwerking met Archiburo J. Van Royen verwezenlijkten ze al indrukwekkende residenties. Telkens met hun typerende luxe-esthetiek en ingebed in de natuur. De combinatie van duurzaamheid, luxe en comfort zorgt voor een woonbeleving op een heel ander niveau en hun persoonlijke klantenbegeleiding is een mooie bonus. Neem zeker eens een kijkje op hun website www.sylvestris.be

All Images Courtesy Of Sylvestris Wonen

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.