Partner

Versluys Groep

Bouwen aan geweldige plekken om te wonen, te werken en te genieten van het leven.”

  • Development

Versluys Groep is uitgegroeid tot het meest toonaangevende bouw- en projectontwikkelingsbedrijf van de Belgische kust. De oorspronkelijke bouwonderneming werd in 1908 opgericht door Gustaaf Versluys, overgrootvader van huidige CEO Bart Versluys. De solide reputatie, zeer professionele aanpak en sterke innovatie maken dat het bedrijf meer dan ooit met een gezonde blik vooruitkijkt naar de toekomst.

Versluys Groep realiseerde ondertussen reeds meer dan 750 beeldbepalende gebouwen. De projectontwikkelingsafdeling, opgericht in 1996, is ondertussen uitgegroeid tot een nationale topspeler in exclusieve stads- en dijklocaties aan de Belgische en Nederlandse kust. Exclusieve projecten zoals 'One Baelskaai' en 'Ensor Tower' op de Oosteroever in Oostende, 'One Carlton' in Knokke en 'De Blanke Top - The Residence' in Cadzand-Bad passen perfect binnen het groeiverhaal van de Versluys Groep waarbij hun iconische projecten in de eerste plaats een statement moeten maken op een uitzonderlijke locatie aan zee.


"Landmark living in de letterlijke betekenis van het woord."


Het familiebouwbedrijf stelde van bij de start zeer hoge eisen aan ruwbouw en kant-en-klare projecten; het bedrijf zet dan ook de toon voor kwalitatief hoogstaande gebouwen langs de Belgische kust. De Versluys Group combineert een grote technische expertise in hoge gebouwen met de niet aflatende intentie om steeds te streven naar de best mogelijke kwaliteit.Als 'trendsetter' in projectontwikkeling is waardevolle vernieuwende architectuur dan ook een essentieel gegeven voor elk appartement aan zee. Er is de mogelijkheid om de indeling te personaliseren, je hebt een vrije keuze uit hoogwaardige afwerkingsmaterialen, een vaste opleveringsdatum voor het appartement aan zee. Vergeet daarbij niet de solide financiële basis en bankrelaties die onontbeerlijk zijn voor het ontwikkelen van projecten op het allerhoogste niveau.

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.