Meer informatie over Elft interieur

Wie zijn we? Scheeps- en interieurinrichter Elft is gespecialiseerd in stijlvol design volledig op maat. Elk project benaderen we vanuit twee standpunten: rationeel en emotioneel.

Rationeel

Elke ruimte wordt functioneel optimaal benut. Elft integreert al uw behoeften en wensen in de beschikbare ruimte. Dat vereist volledig maatwerk – onze specialisatie. Onze vakkennis strekt zich uit van ingenieuze creaties tot feilloze montage. Alles gebeurt in eigen beheer en met de beste materialen waardoor u verzekerd bent van superieure kwaliteit. Dankzij ons ervaren team van vakmensen en ons uitgebreid machinepark kunnen wij uw maatwerk produceren in eigen atelier volgens de hoogste afwerking.

Emotioneel

Uw persoonlijkheid weerspiegelt zich in een interieur van Elft. Het is onze passie om uw aller-individueelste voorkeuren en emoties om te smeden tot een uniek interieurproject met pit. Uw tevredenheid is voor ons de maat van alles wat we doen.

Interieurinrichting

Van elke leef- en werkruimte maakt Elft een bijzondere plek. Ingenieus in zijn functionaliteit en met de gewenste ambiance - van strak en zakelijk tot gezellig en knus. Het zijn individuele ruimtes die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid want uw thuisgevoel is onze passie.

Scheepsinterieur

Elft tovert elk schip om tot een drijvend paleis. Dat doen we omdat we gefocust zijn op het optimaal benutten van de beschikbare ruimte en oplossingen op maat uittekenen - tot in de kleinste hoekjes en kantjes.

Alles wordt gerealiseerd volgens uw smaak en stijl met alle luxe en comfort die u wenst. Steeds met de beste materialen en vakkundig afgewerkt. Wij werken normaal met 2 eigen interieurarchitecten maar we staan steeds open voor samenwerking met een interieurarchitect van de klant.

Eerst kwaliteit later geen spijt!

 

Offerte aanvragen

Contacteer Elft interieur

Contactgegevens

  • Boterhamvaartweg(tweede havendok Kaai 138) 2 ,2030 Antwerpen
    T + 32 (0)3 541 80 06