Meer informatie over Kaldewei

WIE ZIJN WE?

De onderneming KALDEWEI wijdt zich sinds 1918 in de nu vierde generatie met passie aan de verbinding van de materialen staal en email. Alleen zo zijn we erin geslaagd om een buitengewone verbinding tot stand te brengen die de bijzondere KALDEWEI kwaliteit en houdbaarheid garandeert.

ONZE FILOSOFIE: EEN NIEUW TIJDPERK VAN BADEN.

De badkamer wordt meer en meer de uitdrukking van een nieuwe esthetica. De trend gaat naar extravagante, dikwijls vrijstaande badkuipen met functionele extra’s, en naar douches op vloerniveau die vrij in de kamer ingebouwd worden en die meer bewegingsvrijheid bieden. De badkamer ontwikkelt zich tot een representatieve plaats van rust en zinnelijkheid. Een plaats waar de mens met KALDEWEI zijn dromen kan verwezenlijken. Waar hij zijn lichamelijk en geestelijk welzijn vindt.

VAN DE ONBEWERKTE KUIP TOT DE NAADLOOS GETROKKEN KUIP UIT KALDEWEI GEËMAILLEERD STAAL.

Wat in het begin met industrieproducten uit email begon, heeft zich tot een unieke kwaliteitsstandaard voor badkuipen en douchebakken ontwikkeld. In Ahlen in Westfalen fabriceert KALDEWEI producten die naar de hele wereld geëxporteerd worden.

Elke kuip van KALDEWEI bestaat uit een uniek materiaal: KALDEWEI geëmailleerd staal 35 mm. Deze materiaaldikte verzekert stabiliteit, robuustheid en lange levensduur. En dat 30 jaar lang gegarandeerd.

Daarmee is Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG markleider voor badkuipen en douchebakken in Duitsland en Europa. Consequente milieuoriëntatie is, naast een veeleisend design in hoogwaardige kwaliteit, een andere pijler van de KALDEWEI productie. Met staal en email worden uitsluitend natuurlijke recycleerbare materialen verwerkt.

Vandaag gaat het productgamma van badkuipen en douchebakken uit KALDEWEI geëmailleerd staal 35mm over zeven verschillende whirlsystemen, evenals montagesystemen en toebehoordelen voor badkuipen en douchebakken.

 

Bekijk zeker ook de volgende links: 

http://noviteiten.kaldewei.nl/nl/skintouch.php - Skin Touch is booming business in België. Het maakt uw huid voelbaar zachter. 

http://www.kaldewei.nl/producten/product-configurator.html - De configurator die U in staat stelt om zelf de samenstelling te crëeren qua afmetingen, kleuren, ... geheel volgens Uw persoonlijke smaak. 

 

 

Offerte aanvragen

Contacteer Kaldewei

Contactgegevens

  • Toekomstlaan 47 ,2200 Herentals
    T +32 14 22 26 08