Meer informatie over Versluys - Bouwgroep

Groep Versluys met kantoren in Oostende en Bredene realiseert toonaangevende vastgoed- en projectontwikkelingen als ruwbouwaannemer. Hun visionaire aanpak resulteert in een constante vernieuwing bij de realisatie van projecten op hoog niveau.

Bent u op zoek naar het beste vastgoed aan onze kust, dan biedt Groep Versluys u tijdloze kwaliteitsappartementen en exclusieve villa’s met de klasse en sfeer om uw periode aan zee een enige ervaring te maken.

De projectontwikkelingsafdeling, opgericht in 1996, is ondertussen uitgegroeid tot een nationale topspeler in residentieel vastgoed en pionier in exclusieve stads- en dijklocaties aan de Belgische Middenkust. Als projectontwikkelaar en ruwbouwaannemer fungeren wij als één bouwpartner in onze bouwprojecten, wat resulteert in een sterke flexibiliteit, éénrichting communicatie en superieure klantenservice. Wij staan in voor het volledige bouwproces, van het eerste contact met de koper tot de volledige bouw en afwerking van het koopappartement.

Het beste vastgoed ontwikkelen voor een bevoorrechte groep eigenaars. Dit is en blijft onze duidelijke ambitie voor de toekomst!

Contacteer Versluys - Bouwgroep

Contacteer Versluys - Bouwgroep

Contactgegevens

  • Albert I Promenade 21 ,8400 Oostende
    T +32 (0)59 51 11 15
  • Zandvoordestraat 465 ,8400 Oostende
    T +32 (0)59 70 89 83