Meer informatie over ABC Projects

Warm stijlvol maar ook functioneel… Het gaat om zoveel meer dan het ontwerpen van een mooi interieur. Elk nieuw project is voor Anja Verroeye dan ook telkens een uitdaging die zij vertaalt in een zoektocht naar ‘rust en balans’ in de dagdagelijkse en vertrouwde omgeving van haar klant.

Door het aanvoelen, waarderen en durven gebruiken van natuurlijke elementen in een doordacht en evenwichtig ontwerp slaagt Anja Verroeye erin eenheid en sereniteit te brengen in een creatie die meegaat met zijn tijd. Haar interieurprojecten kunnen het best omschreven worden als ‘landelijk doorleefd’, of net in contrast ‘landelijk verfijnd’, en zijn steeds gepersonaliseerd in functie van het levenspatroon van haar klant.

Rust betekent ook een behaaglijk en praktisch leefcomfort. Daarom probeert de interieurarchitecte zoveel mogelijk reeds vanuit de beginfase in uw bouw- of verbouwproject uw interieur mee vorm te geven. Alleen op die manier kan men spreken over een totaalconcept waarbij ook alle noodzakelijke fases in voorbereiding en tijdens uitvoering intensief op elkaar kunnen worden afgestemd. Ze streeft immers steeds naar een perfecte combinatie tussen praktisch wooncomfort en een sfeervol interieur.

Door haar ervaring, de reeds vele positieve waarderingen van haar klanten en de telkens prachtig afgeleverde interieur- en woonprojecten, is interieurarchitectuur voor haar een echte passie geworden. Een interieurpassie en kennis die ze na jaren graag met haar klanten deelt, zowel voor uw volledig nieuwbouwproject een intensieve verbouwing of een heropwaardering van uw woning.

Een klassevol geslaagd landelijk project is voor haar dan ook zowel naar architectuur als interieurarchitectuur, de juiste interactie tussen gepaste materiaalkeuzes, hun bijhorende vormgeving en geslaagde combinatie in evenwicht toegepast.

Daarom start zij telkens met een gepersonaliseerd ontwerp, een ontwerp à la carte voor uw huidige of nieuw te bouwen woning, fotorealistisch voorgesteld. Op deze wijze worden uw interieurwensen door haar omgezet in een aangenaam traject naar de effectieve realisatie van uw droomproject.

 

 

Offerte aanvragen

Portfolio van ABC Projects

Contacteer ABC Projects

Contactgegevens

  • Ingooigemplaats 5 ,8570 Ingooigem-Anzegem
    T +32 (0)56 19 40 87