Meer informatie over Elbeko

Het is niet eenvoudig een complex gegeven als ‘kwalitatief bouwen’ te vatten in enkele woorden. U en Elbeko moeten elkaar leren kennen. We nemen de tijd om te luisteren, te overleggen en te optimaliseren zodat visie, wensen, mogelijkheden en beperkingen leiden tot een evenwichtig geheel dat goed en aantrekkelijk is. Onze geoliede structuur levert een aantoonbaar beter project op. Ons team van specialisten blijft waken over de vele aspecten zoals ontwerp en ruimte, functionaliteit en comfort, techniek en duurzaamheid. Er is professionele aandacht voor elk onderdeel, ook als u het niet zelf ter sprake brengt.

Elbeko kiest voor de geïntegreerde aanpak en heeft een eigen studiedienst die de nodige expertise en ervaring heeft om in samenspraak met de architect en de EPB-verslaggever alle bouwtechnische details en installaties naadloos op elkaar af te stemmen. Daarnaast weet u als bouwheer perfect en op voorhand – voor de start van de werken – wat het volledige project u zal kosten. Er wordt een team gevormd dat de steeds complexer wordende materie beheerst beheert en coördineert. Elbeko is er absoluut van overtuigd dat enkel op die manier een bouwproject tot een goed einde kan gebracht worden.

Meer dan 50 jaar ervaring heeft Elbeko gekneed tot een gestructureerde en gedisciplineerde organisatie. Elbeko is een totaalaannemer die alle ruwbouw-, beton- en metselwerken zelf doet. We kunnen rekenen op een 50-tal arbeiders die voortdurend terugkoppelen naar onze studiedienst en omgekeerd.

 

Offerte aanvragen

Contacteer Elbeko

Contactgegevens

  • Lindestraat 13 ,9240 Zele
    T +32 (0)52 45 95 40