Meer informatie over Potier Stone

Potier Stone is een 4e generatie natuursteenbedrijf gespecialiseerd in hét fijne interieurwerk zoals keukens, badkamers, haarden, trappen… Samen met de klant zoeken wij oplossingen voor ontwerpen die op het eerste zicht onmogelijk lijken.

Hoewel we vooral natuursteen en bij voorkeur marmer verwerken, kan u bij ons ook terecht voor keramiek en kwartscomposiet. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde vakkennis geven we u het juiste advies over al deze materialen en hun technische mogelijkheden.

Wij zorgen voor een precisie-opmeting en verwerken de stenen van ruwe plaat tot eindproduct. Met liefde voor het vak werken we alles met de hand af in ons atelier. Niet voor niets kregen we van Unizo het authenticiteitslabel Handmade in Belgium (HIB), een erkenning voor ons vakmanschap. Tot slot zorgt ons professionele plaatsingsteam voor de perfecte montage.

Onze zorg stopt niet na de plaatsing. Wij begeleiden u ook bij het onderhoud. In ons labo ontwikkelden we de QTOP®+ behandeling en een eigen reeks onderhoudsproducten voor elk type steen.

Interesse in onze producten? Contacteer ons.

Contacteer Potier Stone

Contacteer Potier Stone

Contactgegevens

  • Vliegplein 64 ,9991 Maldegem
    T +32 50 71 91 91