Meer informatie over Christian Liaigre

Overheen de laatste 30 jaar staat Christian Liaigre bekend om zijn verfijnd en hoog kwalitatief werk. Door een goed gebruik van ruimte en licht en zich te baseren op het design van lokale culturen en tradities, de materiaalkeuze en zijn liefde voor kunst en ambacht, wist Christian Liaigre bescheidenheid en elegantie te combineren. Volgens Liaigre zijn interieurarchitectuur en design synoniemen van tijdloosheid, kalmte, schoonheid en subtiele luxe. Hij gelooft dat comfort niet bepaald wordt door oppervlakkige rijkdom maar door fijnheid en zeldzaamheid. 

Deze uniekheid kwam meer en meer tevoorschijn en verkreeg zijn identiteit vanaf het moment dat hij zijn eerste design studio opende in 1985, gevolg door zijn eerste showroom in 1987 aan Rue de Varenne in Parijs, tot aan het uitbreiden van zijn merk in 26 showrooms over de hele wereld verspreid, zoals London, Bangkok, Singapore, New York en St. Barthelemy. 

Zijn meesterschap en perfectionisme hebben tal van klanten overtuigd, waaronder ook enkele prominenten, om hem te vertrouwen met het inrichten van hun huizen. Daardoor werd zijn design studio internationaal gekend. Enkele van zijn meest prachtige projecten komen voor in drie boeken: the “Maison Liaigre” (Thames & Hudson), « Liaigre » in 2007 (Flammarion) en «Liaigre 12 projects» in 2015 (Flammarion). 

Doorheen drie decennia werd er een toegewijd team opgebouwd door Christian Liaigre. Dit is ongetwijfeld zijn grootste prestatie; een groep gelijkgestemde artiesten die zich toegewijd hebben aan het behouden en omhelzen van de creatieve geest, wat Maison Liaigre zo typeert. 

Contacteer Christian Liaigre

Contacteer Christian Liaigre

Contactgegevens

  • Rue de Varenne 61 ,75007 Paris
    T +33 (0)1 47 53 78 76