Meer informatie over Bourgondisch Kruis

Dit zijn ze

Het Bourgondisch Kruis is dé interieurexpert die zorgvuldig authentieke bouwmaterialen selecteert en verwerkt in telkens unieke binnenhuisontwerpen. Uw persoonlijke smaak en levensstijl krijgen vorm in handen van hun eigen creatief designteam. Of u nu houdt van tijdloos klassiek of van strak modern, het Bourgondisch Kruis geeft uw woning een stijlvolle touch met een exclusieve meerwaarde.  

… en dit doen ze

Waardevolle collectie
Dankzij een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland legt het Bourgondisch Kruis geregeld de hand op antieke en rustieke bouwmaterialen van uitzonderlijke kwaliteit. Elk bouwelement in hun collectie en al het authentiek materiaal dat ze op maat van uw interieur bewerken, heeft die veel geïmiteerde maar nooit na te maken gloed van het verleden. Op zoek naar iets exclusiefs? Het Bourgondisch Kruis gaat voor u op zoek.

Persoonlijke design
Volledig klassiek? Strak modernistisch met tijdloze accenten? Het designbureau van het Bourgondisch Kruis vindt voor elk gedroomd interieur de perfecte harmonie tussen oude en nieuwe elementen. Samen met u creëren ze woonruimtes die uw individuele persoonlijkheid en wensen reflecteren. Hoe u wil leven en wonen, is hun bron van inspiratie.

Vakkundige afwerking
Elke realisatie wordt tot in de puntjes verzorgd. In het detail toont zich het meesterschap van hun eigen plaatsingsdienst. Jarenlange ervaring en uitstekende materiaalkennis garanderen een vakkundige afwerking.

 

 

Contacteer Bourgondisch Kruis

Contacteer Bourgondisch Kruis

Contactgegevens

  • Darmstraat 20 ,8531 Harelbeke-Bavikhove