Meer informatie over The Doors

The Doors biedt een uitgebreid aanbod aan stijlvolle binnendeuren op maat en smaakvolle dressings die perfect aansluiten bij uw interieur. Verschillende topmerken als Anyway, Xinnix, Rimadesio en steelit, die werden geselecteerd op basis van kwaliteit, design en gebruikscomfort, worden hier onder één dak verzameld. Het aanbod omvat  o.a. moderne draaideuren, pivoterende ‘Room Dividers’, glazen deuren en schuifdeuren met verschillende soorten onderhoudsvriendelijke afwerkingen zoals glas of Resopal Massiv Volkern.

The Doors onderscheidt zich door een uitstekende service en een brede ervaring in interieurstyling en inrichting, met een team dat u bijstaat met professionele toelichting en interieuradvies. De deurenspeciaalzaak is op de hoogte van de nieuwste woontrends, materialen en technieken en kan u dan ook optimaal ondersteunen bij de keuze van de perfecte deuroplossing voor u. Bij een samenwerking krijgt u een bezoek ter plaatse waarbij individueel advies wordt gegeven omdat The Doors een nauwe, persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel draagt. Er wordt dan ook rekening gehouden met eventuele specifieke bouwkundige vereisten. 

Het transport en de levering van uw product naar keuze verloopt vlekkeloos terwijl een zorgvuldige werfcontrole tijdens de installatie plaats vindt. U hebt dan ook steeds een direct aanspreekpunt voor al uw vragen. Ook bij aanpassingen en herstellingen kan u vertrouwen op de hersteldienst de speciaalzaak. The Doors staat garant voor kwaliteitsvol design, waardevol advies, een vlekkeloze installatie en uitstekende naverkoop!

Contacteer The Doors

Contacteer The Doors

Contactgegevens

  • Gistelse Steenweg 471 ,8200 Brugge
    T +32 (0)496 29 65 24