Meer informatie over Architectenburo Berkein

Architectenburo Berkein ontwerpt individuele woningen, projectwoningen, meergezinswoningen, kantoren, utiliteitsgebouwen alsook meer en meer grootschalige stedenbouwkundige projecten. Het kantoor speelt daarbij volop in op de huidige, maar vooral ook op de toekomstige woontrends en richt zich ook op de groeiende markt van investeerders en projectontwikkelaars. Als multiprofessioneel bureau biedt het naast het streven naar schoonheid in architectuur, een totaalpakket aan waaronder ook EPB-studies, veiligheidscoördinatie en visualisaties.

Architect Geert Berkein uit Aalter heeft een voorliefde voor hedendaagse architectuur. Het bureau, waar een 45-tal gedreven en enthousiaste medewerkers actief zijn, spitst zich toe op een mix van zowel grote stedenbouwkundige als kleinschalige milieu- en energievriendelijke woonprojecten.

Alle ontwerpen zijn functioneel in relatie tot hun omgeving waarin de strakke eenvoud van de concepten wordt vertaald in een spel van volumes en glaswanden. Echter, door een doordacht planconcept en het gebruik van de juiste materialen toont Geert Berkein aan dat minimalisme niet per definitie kil hoeft te zijn.

Het bureau legt de nadruk op kwaliteitsvol wonen. Zowel in kleine als grote projecten komt de (strakke) hand van Geert Berkein tot uiting. 

Niet alleen oriëntatie, functionaliteit, licht en ruimte spelen een prominente rol, maar ook de intense verbondenheid met de omgeving krijgt veel aandacht. Er wordt gestreefd naar een integrale aanpak van binnen naar buiten en omgekeerd.

“Wat we op vandaag op ruimtelijke vlak realiseren blijft een erfenis voor onze kinderen. De beslissingen die we nemen moeten ertoe leiden dat de ingenomen ruimte optimaal wordt benut”, aldus architect Geert Berkein.

Contacteer Architectenburo Berkein

Contacteer Architectenburo Berkein

Contactgegevens

  • Bellemstraat 50 ,9880 Aalter
    T 09 227 88 27