Meer informatie over Scopes Design

High end interior styling
Gevoel, intuïtie, talent, vakmanschap én de volmaakte stoffen zijn de ingrediënten waarmee Scopes Design elk interieur uniek maakt. Ze doen dit intussen meer dan 30 jaar. Tot voor kort concentreerde Scopes Design zich vooral op stoffering en raamdecoratie. Vandaag draait het meer en meer om totale make-overs van een kamer of een volledige woning.

Puur gevoel
Voornamelijk op puur gevoel creëert Suzy Paesmans rust en harmonie en geeft ze elk interieur een peroonlijke toets. Ze mixt texturen, prints, materialen en gaat steeds op zoek naar verrassende objecten en woonaccessoires met een aparte uitstraling. Dit alles in overleg met de klant en/of architect. Alles gebeurt in house, van opmeten, confectie t.e.m de plaatsing.

Projecten
Scopes Design begeleidt architecten, particulieren en privébedrijven bij het aankleden van woningen, leef-, slaap- en werkruimten. Zaakvoerder Suzy Paesmans vertrekt graag van een wit blad en laat zich leiden door de wensen van de klant en vooral, door de eigenheid van de ruimte(n) en de omgeving. Elke woning krijgt zo een aparte, eigen toets.

Kies voor Scopes Design als u houdt u van tijdloze finesse, écht maatwerk en ambachtelijk vakmanschap.

Offerte aanvragen

Contacteer Scopes Design

Contactgegevens

  • Kloosterstraat 73A ,9150 Rupelmonde
    T +32 (0)3 771 57 21