In 1887 ging De Coene van start als behangers-stoffeerderszaak. In de loop van de jaren zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de interieurinrichting en meubelmakerij. Het huis is en blijft tot op vandaag nog steeds hét symbool van perfectie tot in de kleinste details.

De Coene realiseert interieurprojecten in zowel binnen- als buitenland, en zowel voor particulieren als voor bedrijfsprojecten. Dit alles met een uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad. Het is dus niet verwonderlijk dat ze een aantal indrukwekkende referenties op hun palmares kunnen schrijven. Hun streefdoel blijft om die extra touch te geven aan elk interieur waardoor ieder project uniek is en de klant een pièce unique krijgt!

De productie van De Coene bevindt zich nog steeds in Kortrijk, maar sinds 2012 kun je ook in hun 'Concepthouse' terecht in Brugge om er volledig ondergedompeld te worden in de stijl van het huis en meteen ook een beter zicht te krijgen in hun filosofie en manier van werken. In het Concepthouse worden ook alle aspecten van een woning worden tentoongesteld, waardoor je er meteen een perfect beeld krijgt van de hoogstaande afwerking. 

Hiermee toont de De Coene eveneens duidelijk aan dat vernieuwing & vooruitgang de kernwoorden zijn waarop de firma momenteel draait. Dit, in combinatie met hun jarenlange know-how en hoge kwaliteitseisen zorgt ervoor dat De Coene een topreferentie is en blijft binnen hun segment.

Meer info: Imagicasa partner pagina en via de website van De Coene