Beltrami is een internationale natuursteenprofessional voor toepassingen binnen- en buitenshuis: van vloer- en wandbekleding en interieurafwerking (keukens, badkamers, trappen, …) over bevloering van terrassen en opritten tot gevelbekleding en buitenafwerking (trappen, zwembadboorden, etc.). Met ruim dertig jaar ervaring en expertise is Beltrami een absolute koploper in de natuursteensector.

In de 1650 m2 grote showroom met aangelegd tuinpark en ruime platenhal in Harelbeke worden tal van zorgvuldig uitgekozen en bijzondere natuursteensoorten, afwerkingen en formaten in een sfeervol kader gepresenteerd. Een bezoek aan de toonzaal kan enkel op afspraak, maar zo bent u wel verzekerd van de juiste, professionele ondersteuning. Maak een wandeling langs materialen, structuren, kleurschakeringen, fossielen en afwerkingen, terwijl een van de adviseurs u met passie en kennis uitleg geeft over natuursteen.

Beltrami biedt uitsluitend kwaliteitsvolle natuursteen die nationaal en internationaal gesourced wordt. Door te werken met eigen geologen en ervaringsdeskundigen hebben wij niet enkel de expertise in huis voor aankoop en verkoop, maar bieden wij ook professionele ondersteuning, bv. naar onderhoud en plaatsing toe, zodat elke steen, ook jaren later maximaal tot zijn recht komt.

Nieuwe toepassingen, uitzonderlijke formaten of trendy, exclusieve materialen: Beltrami houdt steeds de vinger aan de pols om zo de meest innovatieve, unieke en kwalitatieve materialen aan te kunnen bieden.

https://www.beltrami.be