Dat het interieur een naadloze vertaling is van de wensen van de klant, etaleert een op maat ontworpen woning met unieke accenten. De bouwheer creëerde een woning met warme, houten elementen die hij door de ganse woning getrokken heeft. Met de geïntegreerde verlichting en audio van Xillo legde hij ook subtiel de focus op alle essentiële elementen.

De woning is eveneens voorzien van een volwaardig, ingenieus domoticasysteem van Duotecno. Dit laat toe om alle technologie eenvoudig met elkaar te koppelen. De sturing van de verlichting, het samenstellen van sferen, het automatiseren van repetitieve taken, de temperatuur aansturen, de gordijnen aansturen, de camerabewaking en alarm, de multiroom audiosystemen…. Allemaal worden ze gestuurd vanuit één centraal punt. Met een moderne krachtige netwerkomgeving zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. De bouwheer kan dit alles eenvoudig bedienen via een overzichtelijke, moderne touchscreen, een app op zijn smartphone of tablet.

Onderdeel van het domoticasysteem zijn uiteraard audio en video. In de woonkamer is Loewe gekoppeld aan het surroundsysteem Lifestyle van Bose. Met de ingebouwde audiosystemen in de plafonds van verlichtingsfabrikant Xillo genieten de eigenaars bovendien van muziek in zowel keuken, eethoek, living, slaapkamer en badkamer. Zo blijft de aangename sfeer overal behouden.