Partner

Evelyn Moreels

Leven in stijl begint bij u thuis… Bij een interieur dat een verhaal vertelt. Uw verhaal.”

  • Interieur

Evelyn Moreels verwelkomt je in een wereld van sfeer, kleur, materialen, texturen en vakmanschap. Een interieur met een verhaal creëren is hun vak. Samen met haar team maakt Evelyn Moreels je wegwijs in een wereld van kleuren, materialen, stijlen en texturen. Een wereld waar creativiteit en vakmanschap samenkomen. En waar je de inspiratie vindt om thuis te leven zoals jij dat wil, in sfeer.

Evelyn Moreels en team zijn specialisten in interieur- en kleuradvies, integrale uitvoering van binnen- en buitenschilderwerken, decoratieve verftechnieken, behangwerken, exclusieve raamdecoratie en stoffering, vast tapijt en karpetten, en totaalinterieur
"Een mix van tijdloze elementen, warme en rijke materialen, zachte gepatineerde tinten, met hier en daar een gedurfd accent."
“Wij volgen uw gevoel, uw smaken en uw voorkeuren. U vertelt ons wie u bent en wij scheppen een hoogstpersoonlijke woonsfeer.” Met hun 20-koppige ploeg staan ze garant voor deskundigheid en ervaring. Je kan rekenen op creativiteit in het vormen van je interieur, hoge kwaliteitsnormen op vlak van productselectie en toepassing, de adequate opvolging en een superieure service.
"Een missie is pas geslaagd als het volledige plaatje klopt en de klant zich écht ‘thuis’ voelt."
De interieurs van Evelyn Moreels zijn en combinatie van creativiteit en vakmanschap. Ze vertalen de levensverhalen van hun klanten in een mooi en ingetogen design, gemaakt door Evelyn en haar team aan ervaren vakmannen. Steeds strevend naar persoonlijk en kwaliteitsvolle interieurs kan Evelyn elke opdracht aan.

All Images Courtesy of Evelyn Moreels

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.