Partner

Jessy Van Gorp

Ik hou ervan hoe het licht met de vormgeving speelt en omgekeerdā€¯

  • Interieur

Jessy Van Gorp is een interieurarchitecte die warme en tactiele ruimtes ontwerpt die terugkeren naar de essentie. Ze gaat tot het uiterste om gepersonaliseerde ruimtes aan haar klanten voor te leggen en haar werk getuigt steeds van een verzorgde balans. Als partner is Jessy een absolute meerwaarde voor Imagicasa.

Jessy Van Gorp realiseert een gevarieerd gamma aan projecten. Ze ontwerpt high-end residentiële, zakelijke en commerciële interieurs. Steeds opnieuw behandelt ze respect voor context en traditie als een hoge prioriteit, want gepersonaliseerde resultaten zijn voor de interieurarchitecte het uiteindelijke doel. Haar interieurs stralen sereniteit en puurheid uit en zorgen voor een omgeving waar je je thuis en gelukkig voelt. Ieder project krijgt haar onverdeelde aandacht en een persoonlijke benadering van ontwerp tot uitvoering. Elk concept is dan ook maatwerk en uniek. Interieur is niet de enige inspiratie die Jessy Van Gorp aan het creëren zet. Ook kunst, mode, grafiek, natuur en architectuur kunnen haar bekoren en monden samen uit in een passie voor eenvoudige en gebalanceerde schoonheid. Dit breed interesseveld maakt dat de ontwerpster een gelaagde visie heeft waar rijkelijk vruchten van kunnen worden geplukt. Tegelijkertijd kenmerkt een interieur van haar hand zich door termen als functioneel, warm en tactiel. Verder herwerkt ze licht en volume tot een harmonieus geheel dat afgewerkt wordt door vakmanschap, subtiele details en gevarieerde texturen. Ook sterke belijningen en natuurlijke materialen vinden hun weg naar haar werk. Hoewel de vormgeving puur en weloverwogen is, voelen de ruimtes van Jessy Van Gorp steevast gezellig en warm aan. Naast detail en vakmanschap zijn het de wensen van de klant waarop Jessy Van Gorp haar ontwerp baseert. Door de verwachtingen en ruimtelijke mogelijkheden te vervlechten tot een levendig resultaat, verzekert de interieurarchitecte een positieve ervaring voor de opdrachtgever. Haar persoonlijke aanpak neemt eerst en vooral de vorm aan van uitgebreide gesprekken die een duidelijk beeld vormen van de noden en interesses. Hierbij hanteert ze een open kijk en luistert ze aandachtig. De tijd die Jessy Van Gorp investeert in haar klanten blijkt steeds elke minuut waard te zijn, want de unieke concepten die ze aflevert konden reeds vele ogen bekoren. Daarbovenop blijft ze trouw aan de rustgevende luxe die ze met een ingetogen kleuren- en materialenpalet oproept. Steeds opnieuw voorziet Jessy haar klanten van een interieur dat het functionele met het visuele verbindt.

Interieurarchitecte Jessy Van Gorp is een betrouwenswaardig referentiepunt voor wie een gepersonaliseerd interieur wil dat toch een duidelijke visie echoot. Met zorgvuldige detaillering geeft ze sobere luxe vorm die tijdloze kwaliteiten heeft. Imagicasa is benieuwd waar de toekomst haar zal brengen. Photography by Cafeine

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.