Partner

Kordekor

Vertrouwen op een uitstekende vakkennis”

  • Interieur

Projecten opvolgen en in goede banen leiden, is zonder twijfel een kunst op zich. Wat Kordekor doet als totaalaannemer met jarenlange ervaring, uitvoerige kennis van zaken en een indrukwekkend portfolio, getuigt van meesterschap. Het spreekt daarom voor zich dat we fier zijn hen tot onze partners te mogen rekenen.

In het leven heb je iemand nodig om op terug te vallen, vooral op belangrijke momenten. Die beschrijving gaat ook Kordekor aan, want met een betrouwenswaardig profiel en een wijd gamma aan diensten is het bedrijf de ideale partij om je voor totaalprojecten tot te richten. Concreet kan je bij hen terecht voor de realisatie van interieurs in uiteenlopende soorten panden. Zo behoren villa’s, appartementen en kantoren, allemaal tot de mogelijkheden. Dat indrukwekkende aanbod ontstond uiteraard niet van de ene dag op de andere. Inmiddels is het familiebedrijf inzetbaar voor interieurschrijnwerk, interieurschilderwerken, raamdecoratie, hoogwaardige stoffering, akoestische spanplafonds en projectcoördinatie. Met een breed scala aan vaardigheden draait het bedrijf duidelijk op volle toeren, en dat is zacht uitgedrukt.
 Begeleiding van Kordekor betekent in de eerste plaats een band gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Door aandachtig te luisteren naar opdrachtgevers, brengen ze alle belangrijke componenten van een project in kaart. Het gaat hen niet louter om het opstellen en uitvoeren van een offerte. In plaats daarvan bieden ze uitgebreide ondersteuning aan externe ontwerpers en partners. Daarnaast voorzien ze haalbare planningen die voor een fijn werkproces zorgen en opereren ze van begin tot eind op een proactieve wijze. Doorheen hun uitgebreide portfolio domineert uitmuntend vakmanschap, net als een appreciatie voor de mensen waarmee ze samenwerken. Zo ontmoeten ze fenomenale ontwerpers, gedreven vaklui en interessante individuen. Het spreekt daarom voor zich dat al hun opdrachten resulteren in een gedreven fusie van talent. Coördineren vergt vakkennis en een vergaand inschattingsvermogen. Het opstellen van correcte budgettaire plannen en het aanbrengen van omvattende technische knowhow zijn geen onbekend terrein voor de firma. Ook voor de esthetiek kan je op hen rekenen: moodboards voor de materialen en ondersteuning bij het doorhakken van bepaalde knopen vinden ze vanzelfsprekend. Daarnaast weet Kordekor steeds de beste subcontractors aan te spreken voor technische aspecten die buiten hun eigen expertise vallen. Denk daarbij aan domotica, elektrotechniek en HVAC (heating, ventilation, air conditioning). Of je hen nu wil inschakelen om een project van a tot z te begeleiden of beroep wil doen op een specifieke dienst, een succesvolle samenwerking is altijd gegarandeerd. Zowel als totaalaannemer als als partner is Kordekor een overtuigende meerwaarde. Met hun uitgebreide diensten is een hoogwaardig resultaat een langdurige zekerheid. We hopen hen op de best mogelijke manier te belichten en kijken alvast uit naar wat in het verschiet ligt. Header image: photography by Cafeine
Images 2 - 7: photography by Cafeine
Images 10 - 11: interior by Stef Claes, photography by Eric Petschek
Image 12: interior by Julie Steurbaut, photography by Stéphanie Mathias

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.