Partner

Oscar V

Villa’s met een tijdloos en authentiek signatuur”

  • Architectuur & development

Oscar V, exclusieve villabouw & renovatie staat voor kwaliteitsarchitectuur met een signatuur die tijdloosheid, authenticiteit en het ultieme thuisgevoel als dé prioriteiten aanhoudt. 
Kiezen voor Oscar V is kiezen voor een totaalaanpak. De villaontwerpen beantwoorden aan alle vereisten van een hedendaags leefcomfort en zijn individualistisch, origineel en volledig op maat.

Samen met Oscar V maakt u een boeiende tocht naar de juiste look and feel, in een eigentijdse of klassieke stijl. Oscar V NV is een symbiose van ongeëvenaarde expertise in de bouwwereld, met een uiterst sterke basis en een creatieve aanpak die de tand des tijds altijd zal doorstaan. 
Heeft u altijd al exclusief willen wonen? Oscar V begeleidt u graag bij het bouwen of verbouwen van uw exclusief landelijk of modern villabouwproject. Hun villa’s worden ontworpen rekening houdend met eigentijdse eisen zoals comfort, lichtinval, locatie, volume, open structuren en hoge plafonds. Oscar V zorgt niet enkel voor een luxueuze uitstraling maar ook voor een luxueuze ervaring!

 De Oscar V villa’s worden gekenmerkt door open structuren, mooie volumes met hoge plafonds en een trefzeker oog voor detail. De ontwerpers ontwikkelen zin voor verhoudingen, materialen, texturen, warmte en detaillering. Trefwoorden van hun aanpak zijn eenvoud, rust, harmonie, sereniteit, helderheid en ontegenzeggelijk ook luxe, smaak en verfijning tot in de kleinste details.

Bent u eraan toe om uw eigen woonwensen te vervullen? Wil u zelf een villa bouwen of verbouwen? Oscar V is gespecialiseerd in luxe sleutel-op-de-deur villabouw. Zij ontzorgen u volledig bij het bouwen van uw nieuwe villa, maar ook bij de renovatie van oudere woningen. 
Oscar V is kiezen voor een totaalconcept, waarbij zowel het exterieur als het interieur grondig aan bod komt. Zij begeleiden u volledig in het proces, van bij de ontwerpfase tot en met de oplevering. Door goed te luisteren naar uw wensen qua stijl, programma alsook budget willen zij u maximaal bedienen. Al van bij het voorontwerp moet u als het ware verliefd zijn op uw toekomstige nieuwe thuis. Een liefde die alleen maar zal groeien bij het kiezen van de materialen.

Voor meer informatie over uw toekomstig Oscar V project kan u steeds vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in de nieuwe kantoren te Mechelen. Photography by Hendrik Biegs

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.