Partner

Patrick Ponseele

Inventief in raamdecoratie.”

  • Interieur

Raamdecoratiespecialist Patrick Ponseele laat ons telkens proeven van zijn unieke kwaliteit van diensten. Hij staat bekend om voortreffelijk vakmanschap en het gebruik van rijke materialen en creëert altijd een warme, huiselijke sfeer. Ponseele vindt voor elk project de passende raamdecoratie.

Na een opleiding mode en confectie kreeg Patrick Ponseele de kans om enkele jaren ervaring op te doen in het buitenland. Terug in België werkte hij voor enkele toonaangevende bedrijven in de raamdecoratie. Stilaan ontwikkelde hij, mede door zijn achtergrond, een liefde voor interieurs.
"Intuitief aanvoelen van stoffen, textuur, kleuren en combinatie­mogelijk­heden."
Het intuïtief aanvoelen van de stoffen, de textuur, de kleuren en de combinatiemogelijkheden maken het mogelijk om telkens een aparte creatie te bekomen in overeenstemming met de stijl van het huis. Een eigen exclusieve stoffencollectie en textielproducten van onder andere Missoni en Hermès maken het aanbod compleet.
"Welkom in de wereld van textielarchitect Patrick Ponseele!"
"Heel belangrijk is een goede, persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever. Luisteren naar hun eigen wensen en aanvoelen is mijn voornaamste zorg. Wanneer de klant zich goed voelt en gelukkig is in zijn nieuwe thuis is de opdracht voor mij geslaagd," aldus Ponseele.Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.