Partner

RR Interieur

Stylish as everr”

  • Interieur

RR Interieur is een unieke plek waar tijdloos meubilair, hedendaagse objecten en uitzonderlijke ideeën samenkomen. Met exclusieve topmerken en -designs vervullen ze met hun totaalconcept elke interieurdroom.

De interieurzaak werd opgericht door Rik en Sylvie Ruebens vanuit hun gezamenlijke passie voor schoonheid. Met RR Interieur bieden zij een totaalconcept aan en creëren ze de meest stijlvolle en unieke projecten, zowel residentiële als kantoren, restaurants, enzovoort. Vandaag worden de oprichters ondersteund door een team van creatieve en gepassioneerde interieurarchitecten en medewerkers. RR Interior is het overkoepelende concept waar alles mee begon. In de verschillende showrooms in Knokke en Luxemburg vind je de mooiste en meest exclusieve meubels en decoratiestukken die persoonlijk door Rik en Sylvie worden geselecteerd. "Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste meubilair en de stijlvolle afwerking van uw interieur. We bekijken samen de mogelijkheden met plannen op maat en het bijhorende moodboard. De juiste balans wordt persoonlijk uitgezocht om een sterk concept te creëren dankzij rijkelijke stoffen, uitgepuurde materialen en kleuren." De getalenteerde ontwerpers komen bij de klanten langs om zo een zorgvuldige selectie te kunnen maken uit de showrooms.

Een perfect esthetisch geheel voor uw interieurUit RR Interior groeiden nog twee concepten: RR Corner en RR Apart. De eerstgenoemde is een exclusieve boetiek waar je prachtige pièce uniques, van exclusieve stoffen tot unieke meubelstukken, kan vinden. Hier worden limited editions van gerenommeerde collecties gepresenteerd, maar RR Corner biedt ook een platform voor beloftevolle ontwerpers en edgy labels. Zo kan je er collecties van onder andere Arno Declercq, Baxter, Bottega Veneta Home, Living Divani, Maxalto, Pierre Augustin Rose, enzovoort bewonderen en verkrijgen. RR Apart werd ontwikkeld om kleine ruimte groots in te richten met budgetvriendelijke oplossingen. Hier kunnen klanten terecht om hun tweede verblijf of appartement in te laten richten. Je vindt er merken als Hay, Ligne Roset, Vincent Sheppard, Vitra, enzovoort. Dankzij deze bruisende mix van upcoming Scandinavische merken en gevestigde waarden uit Italië wordt er telkens een high-quality interieur gecreëerd. 'Stylish but clever' zoals RR zelf zegt. Dankzij een sterk oog en gevoel voor detail en een onberispelijke service, creëert RR telkens een perfect esthetisch geheel voor uw interieur. Met hun verschillende onderdelen en showrooms zorgen ze voor een high-end totaalconcept waarmee ze al uw interieurwensen in vervulling laten gaan.

In oktober 2023 gingen wij in gesprek met zaakvoerder Rik Ruebens en lieten hem uitvoerig zijn verhaal vertellen. In onderstaande video duidt hij, te midden van zijn prachtige showroom, hoe hij de typische RR-sfeer overdraagt in zijn ontwerpen.

 

Images courtesy of RR Interieur
Header image: Photography by Beeldcollectief
Images 2 - 5: Photography by Beeldcollectief
Image 6: Photography by Cafeine
Videography by Koen Van Buggenhout

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.