Partner

De Puydt

Een haard die een ruimte naar een hoger niveau tilt”

  • Interieur

Familiebedrijf De Puydt is al decennia actief in de sector van haarden en mag zich voortaan de jongste partner van Imagicasa noemen. Hun vakkundige kennis en meesterschap wakkerden ons enthousiasme aan en die willen we in de toekomst graag delen met onze lezers. Hun boodschap is duidelijk: een haard is meer dan sfeer en warmte.

Meer dan vijftig jaar geleden begon het verhaal van De Puydt haarden onder vader Julien De Puydt. De passie van het vuur werd doorgegeven aan de zoon Stefan De Puydt, die met verve het haardenlandschap wist te hertekenen.Het architecturale en esthetische aspect is inherent aan De Puydt’s visie en werkwijze.Vandaag biedt het bedrijf totaaloplossingen waarbij kwaliteit , materiaalkeuze en afwerking aan de hoogste standaarden worden onderworpen.De combinatie van sterke architectuur, de voorliefde voor eenvoud en strakke belijning en de juiste materiaalkeuze weerspiegelen zich in de vele haardcreaties die je kan terugvinden hun showroom te Knokke. Er is een groot aanbod aan open- en gelsoten hout- en gashaarden met daranaast ook een gamma aan elektrische en bio-etnanolhaarden. en technisch vernuft verzekert dat ieders haard en interieur baat heeft bij de diensten van De Puydt. Volgens een zorgvuldig uitgewerkte methodologie en vormgeving spant het team zich consistent in om klanten van een gezellige en sfeervolle thuis te voorzien. Met een sterk oog voor innovatie en veel aandacht voor duurzaamheid leveren ze haarden af die elke ruimte naar een hoger niveau tillen. De diepgaande kennis van De Puydt vertaalt zich ook in een groot aanbod van open- en gesloten hout- en gashaarden, met daarnaast ook een gamma aan elektrische en bio-ethanolhaarden. Voor de projectmarkt hebben ze expertise met centrale rookkanalen, waarbij op één centraal rookkanaal verschillende gashaarden kunnen worden aangesloten. Elke haard van De Puydt wordt ontwikkeld met energie- en emissie efficiëntie in het achterhoofd. Ongeacht de brandstof in kwestie past De Puydt de fijnste technieken toe. Daarbovenop wordt elke haard afgestemd op maat van de wensen van de klant, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je opteren voor een gesloten inbouwhaard, maar ook een gemetste of gietijzeren variant is mogelijk.Naast het maatwerk van haarden bieden ze ook totaaloplossingen voor uw interieur. Vakmanschap en pure passie dragen ze hoog in het vaandel, en dit weerspiegelt zich in hun creaties en afwerking. Het veelzijdige aanbod in haarden sluit zich bovendien makkelijk aan bij verscheidene interieurstijlen die ook Imagicasa nauw aan het hart liggen, zoals minimalisme, wabi sabi en brutalisme. En in het geval je graag je buitenruimte van een haard voorziet, kan je eveneens bij De Puydt terecht.

Imagicasa is logischerwijs trots De Puydt als nieuwe partner te kunnen verwelkomen. We kijken alvast uit naar hun toekomstige projecten en ontwikkelingen die we met veel bewondering in de kijker zullen zetten. Wie zoekt naar een haard, geven wij alvast het juiste adres. Header image: © Annick Vernimmen
Image 2: © Annick Vernimmen
Image 3: © Cafeine
Image 4: © Jan Verlinde
Images 5-7: © Annick Vernimmen

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.