Partner

Grain Designoffice

We tell your story from chair to logo”

  • Interieur

Grain Designoffice is een Belgische ontwerpstudio die is toegewijd aan het realiseren van residentiële interieurs en branded architectuur. Het kantoor is gevestigd in Knokke en doet voornamelijk projecten in de detailhandel, de horeca maar ook privé. Met hun uiteenlopend aanbod van diensten kan Grain Designoffice elke klant van een uniek resultaat voorzien dat tot in de puntjes is uitgewerkt.

Hoewel de studio relatief jong is - het werd pas in augustus 2016 officieel opgericht door grafisch ontwerper Sander Bullynck en interieurarchitect Nick De Moor   - heeft het al indruk gemaakt door werk voor verschillende grote namen als RR Interieur, de Heldentoren in Knokke-Heist, Bouwpromotie van Salt, DVLP (Immo BiS) en meer. Het zijn trouwens niet alleen hun interieurprojecten die in de smaak vallen, ook het grafische ontwerp en de brandingopdrachten van de studio worden stilaan een gegeerd goed in België. “Maar wat we vooral doen, is een sfeer creëren waar mensen graag in vertoeven en zich in willen onderdompelen. Zo zijn we ervan overtuigd dat, wanneer branding en interieur op één lijn zitten, het verhaal dat we willen brengen versterkt wordt. Zo wordt het eigenlijk logisch dat deze twee aspecten samen aangepakt worden,” legt Bullynck uit.

Grain Designoffice werkt in een verfijnde en minimalistische stijl waarbij ze gebruik maken van een breed gamma materialen. “We houden zeker niet van clean, maar we houden ook niet van te ruw,” aldus Sander Bullynck. Hout en metaal is bijvoorbeeld een combinatie die ze geregeld maken in hun ontwerpen en die zorgt voor een tijdloze eenvoud, maar eveneens een hedendaagse en speelse look. Dit is een stijl die volledig past bij Imagicasa en daarom zijn we zeer enthousiast om met deze studio samen te werken.

Een belangrijk project van de studio, dat te vinden is op onze website en in het magazine (Imagicasa Autumn 2020), is de ‘home experience store’ van RR Interieur. Grain Designoffice werkte samen met Rik en Sylvie Ruebens om het interieur te ontwerpen voor hun nieuwe ruimte in Knokke. Het resultaat is een persoonlijk en hybride concept dat zachte meubels en neutrale, ruwe wanden combineert. Ook in het buitenland mochten Sander Bullynck en Nick De Moor hun talenten al bewijzen met het interieurontwerp voor een villa en een appartement in Mallorca. Recentelijk is de ontwerpstudio ook met nieuw project begonnen: een villa in de buurt van Valencia. We kijken bovendien al uit naar de twee projecten die momenteel nog in uitvoering zijn, maar alvast veelbelovend lijken: een villa in de Sparrendreef in het Zoute en één in de Boslaan.  Via dit platform houden we onze lezers zeker op de hoogte van wat Grain Design Office nog mag realiseren!

Cover Image: © Grain Office
Images From Top Left to Bottom right:
1-5: Boslaan, © Grain Office
6-9: Heldentoren, © Grain Office
10-12 RR Interieur, © Cafeine
13 RR Interieur, © Piet Albert Goethals
14 RR Interieur, © Cafeine

Realisaties

Neem contact op.

This is the confirmation/error message.